De seneste tiltag i Webshop 2

Af: Jacob Leander
Publiceret: 6. september 2012 kl. 10:17

ScanNet arbejder hele tiden på at lave nye funktioner og moduler til Webshop 2. Jeg har her samlet nogle af de største ændringer, men også nogle funktioner som mange måske ikke ved der også var blevet lavet.

Nyt modul: MobilShop

ScanNet har nu lavet modulet ”MobilShop”. Det fungerer på den måde, at når kunden besøger din webshop med en smartphone, så tilpasser designet sig til mobilens skærmstørrelse. Du kan læse mere om MobilShop modulet her.

Ny funktion: Idéforum & feedback

ScanNet viser nu overfor webshopkunderne hvilke idéer og forslag der er lavet til shoppens funktion. De har lavet et idéforum direkte i shoppens backend.

Idéforummet finder du her: Indstillinger → idéforum

Jeg vil være aktiv I forummet og hjælpe med at svare på spørgsmål og selv indsende idéer og forslag.

Ny funktion: OnePageCheckout

Som et af de eneste standard webshop systemer, har ScanNet udviklet muligheden for at vælge funktionen OnePageCheckout/OneStepCheckout.

Det er en generel udfordring for webshopejere, at nogle kunder forlader købsprocessen midt eller sidst i betalingsforløbet. Årsagerne til dette er flere, men en af forklaringerne kan være en besværlig eller uoverskuelig udtjekningsprocedure.

Læs mere om OnePageCheckout her

Du kan slå OnePageCheckout til her: Katalog → Indstillinger → Generelt

Du skal dog være obs på at hvis du har fået lavet et unikt design, kræver det højst sandsynligt lidt tilrettelse, før det fungerer. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig for hjælp.

Ny funktion: Valg af felter når du skal oprette et produkt

En af de mest tidskrævende arbejdsprocesser ved drift af en webshop er oprettelse og vedligeholdelse af produkter. Problemet for ScanNet har dog været at stort set alle webshop ejere har deres egen opfattelse af hvilke felter og funktioner, der er vigtige for dem i deres dagligdag. Så nu har ScanNet gjort det muligt at skræddersy din egen standard produktskabelon, med de felter, der er relevante for netop dine produkter. Herved kan du nu skabe et overblik på én side med netop de felter som du arbejder med på dine produkter. Herved er der lagt op til at kunne spare en masse klik med musen. Valg af felter sker nemt ved valg fra en rullemenu

Ny funktion: Begrænse fragtform til en betalingsform

Det er nu muligt at begrænse en fragtform til en eller flere bestemte betalingsformer. Dette er en fordel hvis der er tilknyttet en fysisk butik til webshoppen, og kunderne har mulighed for at afhente og betale i den fysiske butik.

Ny funktion: FTP adgang

Har du en stor mængde billeder eller filer, har du mulighed for at tilgå filarkivet på din webshop via en FTP klient.
Du skal blot gå ind under Indstillinger → Brugerstyring, så kan du se login i venstre side til FTP.

Funktioner du måske ikke kender til

Blokering af IP

Denne funktion er ikke ny, men mange kender ikke til den. Når du har modtaget en ordre kan du se fra hvilken ip denne er afgivet. Er der f.eks. mistanke omkring svindel eller ligende har du nu mulighed for at blokere denne ip, samt tilknytte en kommentar til blokeringen. Det er ligeledes muligt at få en oversigt over alle blokerede ip adresser, så du nemt kan skabe dig et overblik.

Du kan finde funktionen her: Kunder → Kunder → IP blokering

Billeder i kurven

Det har været muligt længe at få produktbilledet med i kurven, så kunderne kan se produktet, når de står i kurven. Du aktiverer billeder i kurven her: Katalog → Indstillinger → Generelt

Redesign af billedhåndtering

Billedhåndteringen af produktbilleder er blevet ændret, så du ikke først skal uplaode et billede under ”Generelt” på produktet og derefter vælge menupunktet "Billeder" for at uploade flere produktbilleder. Nu skal du også uploade det første produktbillede, under menupunktet "Billeder".

E-mail historik

ScanNet sørger for at shoppen hele tiden opfylder de gældende krav det stilles for at kunne få e-mærket. Seneste tiltag på denne front er muligheden for at se E-mail historik, for de kunder du kontakter via mail fra shoppens backend. Funktionen er allerede klar og du finder "Send E-mail" funktionen både under fanen "kunder" samt "ordre".

Oversigt over indlæg|Nøgleord: Ingen|Kommentarer (0)

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer på dette indlæg. Du kan tilføje en kommentar i formularen nedenfor.


Jeg tilbyder bl.a. Kunderne siger..
Certificeringer