Hvordan starter jeg en blog?

Af: Jacob Leander
Publiceret: 18. august 2009 kl. 10:34

Da jeg skulle starte den her blog op, gjorde jeg mig en masse tanker inden.

Jeg blev inspireret af at få mig en blog, efter flere folk har spurgt om jeg ikke havde en blog og at de meget gerne kunne tænke sig at følge den.

Lidt inpulsivt, besluttede jeg mig for at starte en blog og det er nu den du sidder og læser på :-)

Formålet med bloggen

Da jeg fandt ud af at jeg skulle ha’ en blog, skulle jeg så finde ud af hvad jeg egentlig ville have ud af den der blog? Jeg har dog ikke specificeret mit formål 100%, men formålet er vel at få gang i en masse saglige debatter, lidt branding af mig selv, og så er der selvfølgelig også lidt markedsføring og lidt SEO værdi i at have en blog.

 

Valg af emne

Puha den er svær – man vil så gerne skrive om alt i verdenen, Mit overordnede emne her på bloggen er Internettet. Den kommer nok mest af alt til at handle om markedsføring på nettet, Google og hvad der ellers måtte komme. En bog anmeldelse i ny og næ vil nok heller ikke skade og så selvfølgelig lidt omkring mine uddannelser.

 

Målgruppen for bloggen

Min målgruppe henvender sig nok primært til folk der arbejder med Internettet i en eller anden forstand. Men den vil blive skrevet i et letforståeligt sprog, så alle kan være med.

 

Overvejelser omkring kommentar politik

Alle er velkomne til at kommentere mine blogindlæg, men jeg skal først godkende kommentarerne inden de bliver vist for offentligheden. Derfor kan du også lige så godt skrive dit rigtige navn, du skal nok få lidt linkjuice, da alle links i kommentarer er uden nofollow.

 

Oversigt over indlæg|Nøgleord: Ingen|Kommentarer (1)

Kommentarer

  1. Tak for indlægget - jeg synes, at det er rigtig godt, det du skriver. Jeg har nemlig selv tænkt mig at lave en blog snart, men jeg kan ikke helt finde ud af, hvad emnet skal være.


Jeg tilbyder bl.a. Kunderne siger..
Certificeringer