Mobilepay på webshop

Af: Jacob Leander
Publiceret: 20. juli 2015 kl. 07:41

Det er nu blevet muligt at tage imod MobilePay og mange andre ting i det opdaterede betalingsmodul.

Opdatering af betalingsmodulet

Mange af jer har bl.a. efterspurgt muligheden for at kunderne kan betale med MobilePay. Det er nu blevet muligt efter at ScanNet opdaterer deres betalingsmodul i denne uge. Udover MobilePay har du også andre muligheder med dit betalingsmodul til WebShop2.

Nyheder
  • Mulighed for at benytte MobilePay Online
  • Mulighed for at benytte 3D Secure
  • Ny og mere brugervenlig betalingsproces

Opsætning af MobilePay Online

For at benytte MobilePay Online skal du sørge for, at din indløsningsaftale omfatter MobilePay. Kontakt din indløser for at finde ud af dette og evt. tilføje det til din aftale.
Derefter skal du kontakte mig eller ScanNet supporten, der kan aktivere MobilePay Online i dit betalingsmodul.
Når det er aktiveret, skal du oprette MobilePay som betalingsform i din webshop. Gå ind under Salg > Indstillinger > Betalingsformer i backend. Tryk "Tilføj" i venstre menu. Indtast fx "MobilePay Online" som navn og vælg "ScanNet Betalingsmodul" i rullemenuen ud for "Gateway".
Når du har trykket "Gem" i bunden af siden, kan du i venstre menu gå ind under punktet "Type". Her skal du sætte flueben ved "MobilePay Online" og gemme indstillingen.
Dine kunder kan nu betale med MobilePay i din webshop.

Hvad er MobilePay Online?

De fleste kender appen MobilePay fra Danske Bank, der blev lanceret i 2013. Med appen kan man nemt og hurtigt at sende og modtage penge via mobilen. Med MobilePay Online er det nu også muligt at betale med MobilePay, når der handles på nettet.
Bemærk at Danske Bank opkræver 49,- kr. /md. ekskl. moms for brug af MobilePay Online.

Opsætning af 3D Secure


Opret en ny betaligsform ved at gå ind under Salg > Indstillinger > Betalingsformer i backend. Tryk "Tilføj" i venstre menu for at tilføje en ny betalingsform. Giv betalingsformen fx "3D Secure" som navn og vælg "ScanNet Betalingsmodul" i rullemenuen ud for "Gateway" længere nede på siden.

Når du har trykket "Gem" i bunden af siden, kan du i venstre menu gå ind under punktet "Type". Du kan enten vælge at aktivere 3D Secure på udvalgte korttyper (A), eller at aktivere 3D Secure på alle korttyper, der understøtter det (B).

A. Aktiver 3D Secure på udvalgte korttyper ved kun af sætte flueben ved dem, du ønsker. Der står "3D-Secure" ud for de korttyper, der er understøttet.
B. Aktiver 3D Secure på alle understøttede korttyper ved at vælge det sidste punkt under "Globale", der hedder [All 3-D Creditcards].

Når du har gemt indstillingerne, er 3D Secure aktiveret i din webshop på de korttyper, du har valgt.

Hvad er 3D Secure?

3D Secure er udviklet af Visa og MasterCard og dækker over sikkerhedsstandarderne Verified by Visa og MasterCard SecureCode. Når der bruges 3D Secure, tilføjes der et ekstra sikkerhedstrin til betalingsforløbet i din webshop. Udover at indtaste sine kortoplysninger, skal kunden også godkende betalingen via en éngangskode, de får tilsendt på SMS. Dette øger sikkerheden betydeligt og mindsker risikoen for snyd for både kortholderen og dig som webshopejer.

Hvordan ser det ud i betalingsforløbet?

Når kunden fremover ønsker at gennemføre en ordre i din webshop, vil betalingen foregå i nyt vindue. Du kan se et eksempel på den nye betalingsside herunder. Vil du se, hvordan MobilePay Online og 3D Secure virker i WebShop2, kan du se en gennemgang af dette i nyhederne under "Informationer" på startsiden i din WebShop2 backend.

MobilePay webshop
Oversigt over indlæg|Nøgleord: Ingen|Kommentarer (0)

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer på dette indlæg. Du kan tilføje en kommentar i formularen nedenfor.


Jeg tilbyder bl.a. Kunderne siger..
Certificeringer