Opdatering af ScanNet betalingsmodul

Af: Jacob Leander
Publiceret: 17. juli 2013 kl. 11:56

I starten af juli lavede ScanNet en opdatering af deres betalingsmodul, der betyder at det er muligt at håndtere delordre i webshoppen. Læs blogindlægget og bliv klogere på ændringerne.

Den 2/7-2013 indførte ScanNet delordre håndtering i WebShop2, dette betød en ændring i måden en ordre betalt med kreditkort håndteres på. I stedet for pr. automatik  at reservere det fulde beløb, på en kundes kredit- eller debitkort ved modtagelse af ordren, er denne del nu lagt ud til dig som shopejer at foretage denne reservation. Dette er helt i tråd med Tellers/Nets betingelser, for håndteing af betalinger på internettet.

"En autorisationskode er ikke ensbetydende med, at det er den rigtige kortholder, der bruger kortet. Derfor skal du altid foretage de sikkerhedsforanstaltninger, vi har beskrevet i dette dokument: "Hvis du ikke kan levere de varer, som kortholder har bestilt, inden for 7 dage efter bestillingen, eller du er i tvivl om, du kan levere, så må du ikke sende en autorisationsforespørgsel til Teller på hele ordrebeløbet. Så kan du vælge at sende en forespørgsel på fx 1 krone for at sikre dig, at kortet ikke er spærret. Herefter kan du autorisere, når du er klar til at levere varen."

Læs mere på teller.com.

Der har efterfølgende været et ønske, om at kunne vælge i mellem det gamle og nye betalings flow. Denne mulighed åbner vi nu op for og d. 15/7-2013 blev din webshop opdateret med nedenstående ændringer.

Forklaring af det nye betalingsflow

Det nye betalings flow som er illustreret i grafikken herunder, viser hvornår der må foretages reservation af det godkendte beløb på kundens kort. Beløbsreservationen giver dig mulighed for en ekstra kontrol, inden pakkes afsendes til kunden og ordren ekspederes. Dette flow tillader også muligheden for delordre, i det du selv foretager reservationerne og det fulde beløb ikke bliver reserveret pr. automatik.

Fordele:
• Overholder Tellers/Nets betingelser.
• Mulighed for delordre-håndtering.
• Ekstra sikkerhed inden varen sendes.
• Egenkontrol af hvornår den 7 dages reservationsgaranti skal starte. 


Ulemper:
• Ét ekstra klik ved ekspedering.

NB. Det har ikke været muligt for ScanNet at implementere "Reservér beløb" i Ekspress ekspeditionsknappen, men de arbejder på en løsning.
 

Nyt ScanNet betalingsmodul

 

Alternativt betalingsflow (ny mulighed)

De kunder som ønsker at benytte den gamle måde at håndtere kredit- og debitkort ordrer på, kan aktivere dette under modul indstillingerne for ScanNet Betalingsmodul Start Indstillinger Moduler ScanNet Betalingsmodul.Fordele:
• Èt mindre klik ved ekspedering.


Ulemper:
• Ingen mulighed for delordre håndtering.
• Afviger fra Tellers betingelser af januar 2012.
• Den 7 dages resevationsgaranti starter ved modtagelse af ordren. 

Ved at benytte "Automatisk reservér" ændres betalingsflowet. Således at reservationen af det fulde beløb, sker i samme øjeblik ordren placeres. Hvis beløbet ikke kan reserveres med det samme, afvises ordren. Du mister med denne indstilling muligheden for at kunne benytte delordre håndtering.

 
Oversigt over indlæg|Nøgleord: Ingen|Kommentarer (0)

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer på dette indlæg. Du kan tilføje en kommentar i formularen nedenfor.


Jeg tilbyder bl.a. Kunderne siger..
Certificeringer