SEO LEX 11 – skal jeg opgradere?

Af: Jacob Leander
Publiceret: 1. maj 2010 kl. 23:43

Det er der sikkert mange der har tænkt, efter at Thomas offentliggjorde sin opdatering af SEO bogen SEO LEX fredag d. 30. April 2010.

SEO lex 11.00

Jeg er selv i gang med to uddannelser, har eget firma og prøver også at have lidt fritid ved siden af. Derfor prøver jeg så vidt muligt at udnytte døgnets timer til fulde, uden alt for mange overspringshandlinger og irrelevante blogindlæg, artikler og andet ”støj”. Jeg vil derfor hellere bruge en sjat moneter på at købe mig til viden, serveret på et guldfad fyldt med juveler og diamanter, frem for at skulle støve skidt fra kanel.
Jeg har dog været så heldigt stillet, at jeg har været i praktik hos reklamebureauet Huset G, i to måneder her i starten af året, hvor jeg havde tid til at fordybe mig i mange af de nye tiltag fra Googles side. Men alligevel kunne min nysgerrighed ikke holde mig tilbage, da bogen udkom og nu har jeg læst den og sidder tilbage med en masse ny inspiration og små tips, som jeg egentlig godt vidste, men alligevel ikke har benyttet godt nok - endnu!

Thomas gør det igen (uden at lyde alt for boganmelder agtig) Han formår at skrive, så alle forstår det, men man får også en hulens masse ny inspiration og lyst til at forsøge sig med de ting der bliver gennemgået, da alt det langhårede er kogt ned i et letfordøjeligt materiale.

 

Nye ting i bogen

Kort fortalt så er de centrale emner i bogen, om de nyeste tiltag Google har lanceret Ultimo 2009 / Primo 2010. Så hvis du ikke er helt sikker på hvad Google Caffeine, Personaliseret søgning, Webmaster Tools funktioner samt meget mere er, så er de penge helt sikkert givet godt ud, ved at købe bogen.

 

  Google caffeine bliver gennemgået i SEO LEX 11

Der er 23 nye sider i bogen og mange nye videoer, hvor du kærligt bliver taget i hånden og får gennemgået en uhyrlig masse små fiduser ude på det der "indernet"..

 

Gode råd

Der bliver bl.a. givet korte og gode råd, til hvordan man gør sit website hurtigere. Jeg kan især godt lide videoen omkring hvilke muligheder der er, med de indbyggede funktioner i Google og hvad du kan bruge dem til som SEO mand.

Efter min helt personlige mening, så er SEO LEX stadig den bedste bog, hvis man som jeg, har en travl hverdag og ikke læser bøger for at blive underholdt, men for at få faktuel viden, uden alt for meget snik snak.

 

SEO LEX 5 stjernerSEO LEX 5 stjernerSEO LEX 5 stjernerSEO LEX 5 stjernerSEO LEX 5 stjerner

Sturt 5 tal..

Til slut..

Mit mål (som det konkurrencemenneske jeg nu er) var at være den første anmelder af SEO LEX 11, og det ser det ud til at jeg blev. Derfor håber jeg også du vil bidrage til debatten, hvis du også har læst SEO LEX 11, eller hvis du overvejer det?

Er jeg interessant at følge på twitter? prøv.. Følg mig på twitter

 

Oversigt over indlæg|Nøgleord: Ingen|Kommentarer (10)

Kommentarer

 1. Der er ingen tvivl om at du har ret. Thomas har skabt en super bog, og det er der ingen grund til at skjule. Der findes ikke meget materiale om emnet på dansk, men Thomas bog kan ganske rigtigt varmt anbefales. Også en løftet tommelfinger herfra for den fine indsats Thomas gør for dem som gerne vil vide mere om søgeoptimering. :-)
 2. Jeg har endnu ikke læst 11eren, så det vil jeg se frem til, men 10eren var ihvertfald en super god bog, så det er da godt at høre at 11eren følger disse fodspor. :)
 3. Super anmeldelse.

  Thomas Rosenstand var årsagen til at undertegnede for første gang overhovedet forstod hvad SEO i det hele taget gik ud på, og må sige at han evner at forklare det så alle kan være med.
 4. Er der andre SEO-bøger du kan anbefale? Gerne engelske.
 5. Jeg må også hellere få købt den bog, så man kan være med hvor det er sjovt :)
 6. Nå må det vist også hellere snart blive tid til jeg får købt denne bog. Nu er jeg efterhånden kommet igennem alle de andre på min bog hylde :)
 7. Enig, den bog er guld værd
 8. Den bog er et MUST HAVE for alle, som vil noget seriøst online!
 9. Efter først her til november at have læst Seo-lex, så fortryder jeg da også, at jeg ikke kom igang lidt før.
  Jeg har nok haft for mange overspringshandlinger og irrelevante blogindlæg, øv bøv.
  Heldigvis er det ikke forsent at komme igang. Bedre sent end aldrig!
 10. nu har jeg efterhånden læst så meget godt om denne bog at jeg bliver nødt til at købe den..;) håber indholdet tjener det hjem den koster.;)


Jeg tilbyder bl.a. Kunderne siger..
Certificeringer