SEO services (Danske)

Af: Jacob Leander
Publiceret: 11. juli 2010 kl. 17:48

Nu skete det! Jeg blev færdiguddannet Multimediedesigner og kan nu endelig arbejde fuldtids med min virksomhed. Det går også rigtig godt – faktisk så forrygende, at jeg desværre har forsømt bloggen her.

Jeg fik også lidt presseomtale hos den lokale Uge avis (En halv side), på Erhvervsbladet (En kort version), Ivækst og andre steder.. Fik hjælp til pressemeddelsen af en gut ved navn Bjarne Aakmann Tøgersen, der har sit eget lille kommunikationsbureau i Vejle. Ham kan jeg i hvert fald godt anbefale - Ikke sidste gang jeg har brugt ham!

Nå - nu til listen over SEO tools

Der er begyndt at dukke en masse spændende, nogle mere seriøse end andre, danske SEO services frem på internettet (I hvertfald udviklet af danskere). Mange af dem er blot private, der stiller en service til rådighed, hvor andre er kommercielle og meget mere seriøse. Jeg vil ikke selv "anmelde" dem, men blot liste de services jeg er stødt på. Har du erfaringer med nogle af de listede SEO tools, så del dem gerne med os andre.
Har jeg glemt nogle?

Har du gode, eller dårlige erfaringer med ovenstående services? Så smid en kommentar

Følg mig på Twitter (jacobleander) og få nys om næste blogindlæg Følg mig på twitter

Oversigt over indlæg|Nøgleord: Ingen|Kommentarer (14)

Kommentarer

 1. Jeg har én bemærkning til online SEO tools: Drives de af SEO firmaer, skal man som bruger lige gøre op med sig selv, om man vil dele sine keywords, tilmeldinger til kataloger, placeringer etc. med ejeren af tjenesten.

  Jeg har en amerikansk ven, der tilbyder en service inden for noget andet end SEO men med fuldstændigt samme setup. Og han har en gigant forretning ud af at udnytte de informationer, som titusinder af glade brugere lægger i hans databaser. Han HAR skrevet det i sine betingelser, ligesom f.eks nogle af de ovennævnte har. Men læser du betingelserne inden du tilmelder dig? ;-)
 2. God pointe! Derfor har jeg også selv kun "småtestet" nogle af dem, men ikke lagt alt mit arbejde i hænderne på konkulegaer :o)
 3. Hej Jacob,

  Dejligt at se du har fundet plads til mine to tjenester på listen :)

  Og jeg kan sige at der ikke bliver eller i fremtiden vil blive "brugt" data fra brugere på disse tjenester. Så folk kan roligt benytte dem begge uden at bekymre sig, om jeg stjæler, udnytter eller sælger deres data.

  Mvh.
  Rune
 4. Thomas kommentar fik virkelig sat tanker i gang hos mig i går. En ting er at "downloade" dele af nettet, og kører analyser over de voldsomme store datamængder der nu forefindes. Noget helt andet er at hente input-data, som jeg kalder det, ned/ind fra en given bruger - og derefter arbejde med det. Jeg kan se og forstår de givende problematikker der kan opstå, når man med den ene hånd tilbyder en SEO service, og med den anden udfører identisk og måske konkurrerende arbejde. I min optik, er det eneste rigtige når det gælder input-data, at få skrevet en god "betingelser for brug" der gælder begge veje. Jeg kommer selv i en situation hvor jeg skal til at formulerer sådanne "betingelser for brug" grundet nye tiltag i Sitexploration - så jeg kan kun støtte op omkring "læs også det med småt" og der skal det fremgå at alt input-data ikke må sælges el. li. og input-data kun må benyttes af service ejeren. Også den obligatoriske selvpromovering: Hvis ens SEO arbejde er godt lavet, vil det også være nemt for en betalende bruger at hente div. "keywords" samt kataloger ud af systemet - Sitexploration er ikke hæmmet af de "magiske 1000 links".
 5. Rosenstands pointe er noget man skal være meget opmærksom på - Visse websteder lever sit eget uskyldige liv, med masser af besøgende, hvis de begynder at dele deres søgen efter potentielle keyword og kombinationer heraf, eller i det hele taget begynder aktivt at søge på alverdens nøgleordskombinationer hos alle mulige tjenester, så kan den information misbruges i forkerte hænder.

  Dermed ikke sagt at alle tjenester misbruger disse informationer, men det er godt at være vågen.
 6. Først og fremmest et kæmpe tillykke med MMDen! Hvad med SEObook.com, og især deres Firefox plugins? Jeg bruger ihvert fald Rank Checkeren rigtigt meget.
 7. @Rune Dejligt at høre.. Hvad er dine fremtidsplaner mht. udvikling af dine tjenester? (nye tiltag mv.?)

  @Valgren Tak for din kommentar - håber flere leverandører af SEO værktøjer vil deltage i debatten :-)

  @Rene Det har du helt ret i!

  @Søren Mange tak skal du have - det er virkelig dejligt at være færdig! Har kun valgt services udviklet af danskere, men kunne jo være man skulle lave en international liste en dag :-)
 8. Hey...

  Jeg har netop kastet mig ud som demo bruger på Sitexploration.com. Jeg fik en SKYPE gennemgang af Claus i går aftes.

  Jeg syntes det har potentiale til noget fedt. Som jeg sagde til Claus, så halter GUI.

  Jeg tester også www.majesticseo.com og www.seomoz.org af for tiden. Jeg vil bruge 30 dage på at finde en løsning som jeg måske vælger at bruge fremover.

  :-)

  Hilsen
  Peter Lauge
 9. Hej Jacob.

  Et klassisk tema men med et lille tvist - danske SEO. Spændende. Og bestemt gode tools, men synes bestemt også at dripable.com skal med på listen for et enkelt og godt backlink-builder-program. Og vi ved jo at det er en af de få ting vi med sikkerhed kan sige er med til at øge ens PR og G-rank.

  Anders
 10. Fed med sådan en liste til os SEO nybegyndere. Jeg er i sær glad for OP.dk den viser nogle gode ting i forhold til det er et gratis produkt :)

  Og godt med nogle råd til hvad man skal være ops på i linkkatalogerne :)
 11. Vil bare lige tilføje dette værktøj, som jeg mener er det absolut bedste til tjeck af backlins: http://www.majesticseo.com/
 12. http://www.backlinkwatch.com er rimelig til at finde backlinks.
  Xenu er blandt mine foretrukne link værktøjer
 13. Syntes der findes mange godt SEO værktøjer. Det sværeste er skam at få noget ud af de mange backlinks man laver.

  Bruger også mest http://www.majesticseo.com/ til tjek af backlinks. Fint værktøj.

  Mvh. Lars
 14. Hej

  Kan disse værktøjer også bruges hvis man ikke er en haj til SEO?

  Jeg har selv en hjemme side: http://www.parkering-frederiksberg.dk/ som jeg gerne vil have til at komme højt på google

  MvhJeg tilbyder bl.a. Kunderne siger..
Certificeringer