Web Marketing Manager hold 9

Af: Jacob Leander
Publiceret: 8. september 2009 kl. 17:28

IBC kurser tilbyder uddannelsen som Web Marketing Manager Jeg er startet på uddannelsen til Web Marketing Manager som IBC i Kolding udbyder. Derfor vil jeg prøve at skrive lidt omkring mine oplevelser med uddannelsen for hver undervisningsdag.

 

Dag 1 på IBC
Så kom dagen endelig, hvor jeg startede på Web Marketing Manager studiet på IBC i Kolding, som jeg skal tage sideløbende med mit hovedstudie (Multimediedesigner). Deltagerlisten spænder vidt lige fra store koncernvirksomheder til den mindre webshop. Det giver et godt læringsmiljø, hvor tingene bliver set fra rigtig mange forskellige vinkler.

Undervisningen
I dag stod den på faget Webstrategi, hvor Hans Tosti er underviser. Han førte os bl.a. gennem emner som fx fremtidens forbruger – også kaldet prosumer, consumer 2.0, dot ung (kært barn har mange navne). Så kom vi lidt ind på long tail, værdikæden i traditionel forstand og hvordan dell og Apple bl.a. gør. Vi var også inde over CRM og kundeservice. Dagen sluttede af med at vi fik nogle værktøjer til at starte et webprojekt op, således der ikke opstår problemer. som nedenstående illustration viser.

Et webprojekt kan gå meget galt - det lærte vi på IBC

(Klik for at gøre større)

 

Jeg er ked af det korte indlæg, men jeg er ved at være bagefter med opgaverne på to do listen. Håber de andre blogindlæg omhandlende Web Marketing Manager uddannelsen kommer til at have lidt mere indhold. Til sidst vil jeg bare sige tak til mine medstuderende for en god og lærerig dag :-)

 

Oversigt over indlæg|Nøgleord: Ingen|Kommentarer (10)

Kommentarer

 1. Selv Tak.
 2. Hej Jacob,

  ...fint indlæg - det er interessant at se hvordan andre har oplevet undervisningen. Mit mål med deltagelsen er helt klart at få nogle ekstra "guldkorn" med i posen - dvs. konkret nogle værktøjer til at blive bedre til online markedsføring - teorien kender vi jo fra div. bøger, (Martin Thorborg etc...) så jeg håber at få nogle mere konkrete "tips and tricks" igennem undervisningen...

  Nyd dagen ;o)

  Mvh.
  René
 3. Ja - tror næsten der er lige så mange indgangsvinkler og mål med uddannelsen, som der er studerende på holdet. Mit mål er at få lidt inspiration, nu hvor jeg ofte sidder hjemme ene og alene. Derudover falder der selvfølgelig nogle guldkorn af og så håber jeg på at få nogle nye indgangsvinkler til tingene.
 4. Super-godt initiativ, Jacob!
 5. Mange tak Marianne. I må endelig sige til hvis i har ideér til indholdet af disse blogindlæg omkring vores uddannelse til Web Marketing Manager.
 6. Glæder mig til at følge med her på din blog, Jacob !
 7. Det er jeg glad for at høre Joan, skal gøre mit bedste for at indfri dine forventninger :-)
 8. Hej Jacob

  Håber du får noget ud af WMM - det er jo en masse spændende emner der bringes på bane. Hils lige Hans Tosti, Ida Borch og Strategen fra mig! ;)
 9. Hej jacob

  Bedre sent end aldrig, min to de liste er også hidsig for tiden - Men godt indlæg, og er helt enig i at der sikkert er et helt hold fuld af forskellige indgangsvinkler :-) Glæder mig til de næste to dage...
 10. Hej med jer fra Scannet banden... jeg kommer helt sikkert til at få noget ud af Web Marketing Manager uddannelsen på IBC - ikke mindst et overblik over tingene, som man ofte mister, når man til dagligt sidder med hovedet dybt nede i tingene.

  Jeg skal nok slynge hilsner omkring mig og ser også frem til de næste to dage :-)


Jeg tilbyder bl.a. Kunderne siger..
Certificeringer