Se også..

Skal vi tales ved?

Bliv opdateret!

Bliv informeret om nye blogindlæg og få gratis tips & tricks i min nyhedsmail.

Enkelt CMS system

CMS står for Content Management System som er et program du bruger til at redigere hjemmesiden uden at kende til koder som fx HTML og CSS. Der findes utallige cms systemer, men det er langt fra alle som er lige gode. Mange cms systemer har alt for mange funktioner og er derfor langt fra brugervenlige.
Når du køber eller lejer et CMS system er det ofte et standard system som bliver modificeret og rettet til, så det passer til dine behov. Hvis du har specielle behov for funktioner, skal der dog noget webprogrammering til, så systemet kan det du har brug for.

Fordele ved at benytte et cms system

Fordelen ved at bruge et cms system er, at man kan redigere hjemmesiden lige meget hvor man er. Man skal ikke bruge et specielt program eller kunne kode - det eneste du har brug for, er en browser, hvor du kan få adgang til din hjemmeside. CMS systemet skal dog været enkelt. For hvis det er besværligt at rette i hjemmesiden, viser erfaringer at siden går hen og dør, fordi ingen af de ansvarlige for websiden kan overskue at holde den ved lige pga. et dårligt cms system! Derfor er det selvfølgelig også en stor fordel at det hele fungere på dansk.

Enkelt cms system fra Danmark, kan du redigere i din egen hjemmeside uden brug af mærkelige koder.

Er du på udkig efter en dansk CMS hjemmeside? - så kontakt mig i dag!

Opensource cms systemer

Der findes rigtigt mange forskellige cms systemer som er OpenSource. Blandt de helt store systemer kan der bl.a. nævnes Typo3, Drupal og Joomla. Men ofte er disse cms systemer alt for komplekse til dit behov. Jeg benytter selv et relativt ukendt system ved navn Instans CMS. Det kan alt hvad 99% har brug for. Det kan hverken mere eller mindre - kun det du skal bruge. Derudover er det selvfølgelig meget søgemaskinevenligt, så du ikke får problemer med indekseringen af din nye hjemmeside.
Hvis det viser dig at dine behov ikke passer til dette CMS, har jeg kendskab til adskillige andre og har et stort netværk, med specialkompetencer i de respektive CMS systemer.

Rediger din egen hjemmeside

Billedet øverst til venstre er et skærmdump fra Instans CMS. Når du skal redigere i tekster og billeder på hjemmesiden, foregår det igennem en såkaldt WYSIWYG editor, som har alle de basale funktioner, man også kender fra bl.a. Microsoft Word.

Læs mere på Wikipedia

 

Jeg tilbyder bl.a. Kunderne siger..
Certificeringer