Se også..

Skal vi tales ved?

Bliv opdateret!

Bliv informeret om nye blogindlæg og få gratis tips & tricks i min nyhedsmail.

Google hjælp

Du har brug for Google hjælp? Så er du landet det rette sted! Jeg kan hjælpe med alt indenfor Google - hurtigt og effektivt. Jeg har en god indsigt i Google og de services de tilbyder. Nogle vil endda gå så langt og kalde mig Google ekspert. Hvad du kalder mig er jeg ligeglad med, men jeg kan helt sikkert assistere med lidt ”Google hjælp”.

Brug for Google hjælp? hjælpen er nær!

Hvordan foregår det?

Du har allerede indset at dig og Google har et tvist . Du har også fundet frem til mig. Det var step 1. Hvis du også tror at jeg kan hjælpe dig med dit problem, så smid mig en e-mail af sted, så tager vi en uforpligtende snak omkring dit problem.

Hvem har jeg hjulpet?

Jeg er en ung gut, men trods min alder har jeg faktisk en relativ stor kundeliste, med forbavsende gode resultater. Du kan gå til referencer for at se noget af listen, men hvis du kontakter mig, kan du også få lidt nærmere info omkring hvad jeg har hjulpet virksomhederne med og hvad resultatet blev. Derefter er du selvfølgelig også velkommen til at tage fat i nogle af mine kunder, for at høre hvordan de opfattede min Google hjælp.

Hvis du blot leder efter lidt info om Google finder du en fin artikel på Wikipedia her.

 

 

 

 

 

 

Jeg tilbyder bl.a. Kunderne siger..
Certificeringer