Se også..

Skal vi tales ved?

Bliv opdateret!

Bliv informeret om nye blogindlæg og få gratis tips & tricks i min nyhedsmail.

Bliv synlig med

Google optimering

Med Google optimering af din hjemmeside, vil du kunne opnå nogle gode placeringer på Google, så du vil få mange flere besøgende.
Google optimering er noget af det mest effektive markedsføring!

Skal jeg hjælpe med Google optimering? Kontakt mig her Google optimering hvordan

Få hjælp til optimering på Google!

Mulighederne

Du har to muligheder, når du gerne vil være synlig på Google. Du kan lave organisk søgeoptimering, eller du kan annoncere. Der er fordele og ulemper ved begge former og de seriøste webshops og hjemmesider benytter begge dele.

Organisk optimering

Ved at skaffe links til din hjemmeisde, optimere teksterne, den interne linkstruktur og andre tekniske ting på hjemmesiden, vil du over tid kunne opnå placeringer på Google, som ikke koster noget. Forstået på den måde at det selvfølgelig koster en masse kræfter, at optimere hjemmesiden, men placeringen på Google er gratis.
Nogle søgeord er mere konkurrenceprægede end andre og er derfor sværre at opnå gode placeringer på. Derfor kan Google optimering på nogle søgeord tage længere tid, før man ser resultaterne af sit hårde arbejde.

Betalt annoncering

Med Googles annonceringssystem Google AdWords kan du betale Google for at blive placeret på søgemaskinen. Du betaler en klikpris der er bestemt af hvad konkurrenterne byder, men også af kvaliteten af dine annoncer. Det er derfor altid en god idé at lade en professionel om, at sætte sine annoncer op, da det både kan spare dig for mange penge, men også sørge for at du opnår de bedste resultater.
Den store fordel ved annonceringen er at du kan være synlig på Google inden for kort tid!

Vil du høre mere om Google optimering? Så kontakt mig Google optimering af webshop
 

Jeg tilbyder bl.a. Kunderne siger..
Certificeringer