Se også..Certificeret partner

Jeg er certificeret designpartner hos ScanNet. Det betyder du har deres garanti for at jeg kan lave flotte og solide designs til deres webshop2.

Design til Scannet webshop 2
Skal vi tales ved?

Bliv opdateret!

Bliv informeret om nye blogindlæg og få gratis tips & tricks i min nyhedsmail.

Internetbutik

Står du og skal til at starte en internetbutik, er der flere ting du skal tage stilling til. Jeg har været inde over opstart af internetbutikker i mange brancher og størrelser. Jeg kan hjælpe med alt fra A-Z.

Vil du høre mere om mulighederne for opstart af en internetbutik? Kontakt mig her Kontakt for at høre mere om opstart af internetbutik

Valg af shopsystem

Når du skal starte en internetbutik, er en af de vigtige beslutninger, at vælge et godt system til din webshop. Du skal sikre dig at det er nemt at arbejde med og sørge for at systemet er "Google venligt", da det vil blive en af de vigtigste trafikkilder du vil få kunder fra.
Derudover skal du sikre dig at de funktioner, din internetbutik har brug for er til stede og have styr på om der står en seriøs virksomhed bag, som står klar til at hjælpe dig.

Jeg arbejder i systemet Webshop2, som er udviklet af en af Danmarks største eebshopudbydere, med support det meste af døgnet. Vil du høre mere om det at starte internetbutik op og evt. afprøve shopsystemet gratis, skal du blot kontakte mig.

Eksempler på internetbutikker jeg har været involveret i

Billigt design Internetbutik opstart
Flot internetbutik Internet system

 

 

Jeg tilbyder bl.a. Kunderne siger..
Certificeringer