Se også..

Skal vi tales ved?

Bliv opdateret!

Bliv informeret om nye blogindlæg og få gratis tips & tricks i min nyhedsmail.

Loyalty Manager

ScanNet har nu lanceret Loyalty Manager som er et nyt nyhedsmail program, hvor der er langt flere muligheder ind i deres tidligere Maillist. Det er meget nemmere at oprette nyhedsmails og du har også mulighed for at sende sms’er og oprette en kundeklub. Loyalty Manager kan derfor bruges af både webshopejere, men også af fysiske butikker, som vil have en sms klub eller andet.

 

Har du endnu ikke prøvet Loyalty Manager, kan du kontakte mig, så jeg kan oprette en demo til dig og guide dig igennem.

Design og opsætning

Der er en del muligheder for at designe og opsætte en flot nyhedsmail i Loyalty Manager og der kommer hele tiden nye funktioner og forbedringer. Har du brug for hjælp, vil jeg meget gerne hjælpe dig med at komme i gang med Loyalty Manager.

LM modul

Ønsker du at booste antallet af mailadresser i din Loyalty Manager, kan du benytte dette modul.
Når modulet er installeret vil der dukke et popupvindue frem, første gang man besøger hjemmesiden/webshoppen. Så snart brugeren lukker popupvinduet ned eller tilmelder sig, vil det ikke komme frem igen. Prisen for modulet er 1.485kr. (Mod ekstra betaling kan det designes efter ønske)

Loyalty Manager og Webshop2

Hvis du har en Webshop2 vil jeg anbefale at du også benytter Loyalty Manager, da du på den måde kan få integreret nyhedsmailsystemet fuldendt i webshoppen. Du har også mulighed for at sende automatiske produktmails.

Kontakt mig og hør mere om mulighederne med Loyalty Manager.

Loyalty Manager opsætning og design
 

Jeg tilbyder bl.a. Kunderne siger..
Certificeringer